Oosterse Kebabs
Benodigdheden :
750 gram vlees, in dobbelsteentjes gesneden
1 fijngestampt teentje knoflook (of meer)
4 eetlepels sojasaus
4 eetlepels olie
1 eetlepel pindakaas
1 fijngehakte ui
1 theelepel sesamzaadjes
peper en zout
wat chilipoeder
vleespennen
Hoe maak je het :
Doe de knoflook, sojasaus, olie en pindakaas in een kom en meng goed. Voeg dan de ui, sesamzaadjes, peper en zout en chilipoeder toe.
Laat hierin het vlees 2-4 uur marineren.
Rijg het vlees aan pennen en gril boven matig warm vuur.
Je kunt het vlees ook in de pan bakken in plaats van te grillen.
Heerlijk met rijst.
750 gram vlees, in dobbelsteentjes gesneden
1 fijngestampt teentje knoflook (of meer)
4 eetlepels sojasaus
4 eetlepels olie
1 eetlepel pindakaas
1 fijngehakte ui
1 theelepel sesamzaadjes
peper en zout
wat chilipoeder
vleespennen
Hoe maak je het :
Doe de knoflook, sojasaus, olie en pindakaas in een kom en meng goed. Voeg dan de ui, sesamzaadjes, peper en zout en chilipoeder toe.
Laat hierin het vlees 2-4 uur marineren.
Rijg het vlees aan pennen en gril boven matig warm vuur.
Je kunt het vlees ook in de pan bakken in plaats van te grillen.
Heerlijk met rijst.