Broccolitaart met peer en cashewnoten

Wat heb je nodig :
6 plakjes diepvriesbladerdeeg,
500 gram broccoli,
zout,
100 gram cashewnoten,
100 gram belegen (vegetarische) kaas in plakjes,
2 handperen,
2 eetlepels bloem,
3 eetlepels paneermeel,
3 eieren,
1/2 deciliter slagroom,
1 eetlepel groente bouillonpoeder,
peper,
een taartvorm van 24 cm doorsnede

Hoe maak je het:
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Maak de broccoli schoon, verdeel hem in roosjes, kook die in 5 minuten gaar en giet ze af.
Hak de noten grof. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in dunne partjes.
Verwarm de oven voor op 225 graden C. Vet de taartvorm in.
Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar, rol ze op een met bloem bestoven aanrecht tot een lap van zo'n 32 cm uit en bekleed de taartvorm met de deeglap.
Bestrooi de bodem met paneermeel, verdeel er de peerpartjes over en vervolgens de broccoli en de noten.
Klop de eieren met de slagroom, het bouillonpoeder en wat peper en schenk dit over de taart.
Dek de taart af met de plakjes kaas en bak hem iets onder het midden in de voorverwarmde oven in ongeveer 45 minuten bruin en gaar.